Wij houden jou zo lang mogelijk mobiel !

Wij houden jou zo lang mogelijk mobiel !

Aandachtig, Deskundig, Geïnteresseerd, Gezellig & Persoonlijk !

Aandachtig, Deskundig, Geïnteresseerd, Gezellig & Persoonlijk !

Klantenoordeel - Google 4,9 / Kiyoh 10

Klantenoordeel - Google 4,9 / Kiyoh 10

thuiswinkel waarborg
Doornbikes exclusief dealer in Nederland van high end DoggyTourer fietsaanhangers

Doornbikes is blij en trots dat ze voor Nederland de DoggyTrailer exclusief mag verkopen. De DoggyTrailer fietsaanhangers voor honden worden steeds populairder.

De DoggyTourer fietsanhanger voor honden is een duurzaam product en ongeëvenaard in kwaliteit. Er zijn trouwe gebruikers die aantoonbaar ruim 25.000 km hebben gereden met de DoggyTourer. Onze hond is voor veel mensen een constante metgezel die altijd trouw aan onze zijde zou moeten zijn. Ook in onze vrije tijd zou onze hond altijd van de partij moeten zijn.

Sinds de elektrische fiets in opkomst is wordt het steeds belangrijker om een oplossing te vinden om onze hond dezelfde afstanden makkelijk te laten overbruggen. Het maakt niet uit welke hond - niemand kan de snelheid van een pedelec bijhouden. Een hond kan geen 80-90 km per dag lopen, daarom is er een ingenieuze oplossing bedacht, de DoggyTourer hondenaanhanger.

De DoggyTourer vergemakkelijkt het fietsen met je hond! En je hond kan tevens genieten van een ruime aanhanger waar hij of zij zich heel snel thuis zal voelen. Wij gaan de DoggyTourer zelf gebruiken voor onze eigen Kiki.

Wij weten, welke hond welk karakter heeft en hoeveel tijd je nodig hebt om een ​​hond aan de trailer te laten wennen. Net zoals iedereen zijn eigen karakter heeft, heeft uw hond dat ook. Daarom zijn uitspraken die alleen verwijzen naar de maat van een aanhanger of het gewicht van uw hond fout. De bak van onze fietskarren voor honden is gemaakt van vlak en stabiel aluminium, dat krasbestendig blijkt te zijn tegen hondenklauwen.

Een 3-in-1 luifel beschermt de viervoeters tegen de regen en je kunt je hond altijd zien door het geïntegreerde kijkvenster. De hondenaanhangers zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. De vering (demping) is ontworpen voor lasten tot 80 kg. Hierdoor kunnen ook grotere honden vervoerd worden. Zorg ervoor dat dat een hond altijd in de trailer moet gaan liggen (wat uw hond doet in een DoggyTourer!) en niet mag staan ​​of zitten.

Bij een staande hond wordt het zwaartepunt naar boven verschoven. Dit kan het risico op kantelen in bochten vergroten!!!! Vaak vindt men de hanger te klein. Het tegenovergestelde is het geval, de hond moet zich kunnen omdraaien in de trailer, maar niet rondrennen. Verder raden wij aan om de hond vast te zetten met onze veiligheidsriemen. In elke trailer worden de bijpassende ogen gemonteerd. Je hebt ook een trekhaak voor je fiets nodig, deze is niet bij de levering inbegrepen omdat we niet weten wat voor trekhaak bij je fiets past! Bel ons, wij adviseren u graag om u en uw trouwe viervoeter te helpen een plezierige en veilige reis te maken. In de winkel zijn diverse handige accessoires voor onze fietskarren te vinden. Overtuig jeelf van de kwaliteit van de DoggyTrailers fietskarren voor honden. Als je vragen hebt, helpen we je graag!

Benieuwd naar het assortiment? Kijk maar eens naar alle DoggyTrailer producten.

Laat een opmerking achter
x