Klantenervaringen - Kiyoh 9,6 / Bol.com 8,0

Retourtermijn 30 dagen / 6 dagen per week gratis bezorging

Vragen? Neem contact op: info@doornbikes.nl

thuiswinkel waarborg
De vouwfiets is de perfecte campingfiets!

Heb jij je vakantie al geboekt? Iets wat niet mag missen op jouw inpaklijst voor naar de camping is een vouwfiets! Naast dat een vouwfiets enorm handig is voor woon-werkverkeer, omdat je hem gratis mee mag mee nemen in de trein, is het ook een must voor mee op vakantie en dit is waarom.

De reis

Wanneer je met een auto of camper op vakantie gaat heb je geen fietsendrager meer nodig. Een vouwfiets is erg compact, daarom is het gemakkelijk om hem mee te nemen in een auto of caravan. Hierdoor loop je niet tegen het probleem aan dat je een zware fiets op een fietsendrager moet tillen.

Maar ook past een vouwfiets in een koffer, dit kan handig zijn als je met het vliegtuig naar jouw vakantiebestemming reist. Het is niet toegestaan om vouwfietsen mee te nemen in het passagiersruim, maar hij mag wel mee in het bagageruim.

Op de camping

Eenmaal aangekomen en zin om de omgeving te gaan ontdekken? Binnen nog geen minuut is een vouwfiets uitgeklapt en klaar om je naar de lokale supermarkt of het toiletgebouw te brengen. Verblijf je in een heuvelachtig gebied? Ook dat is geen probleem. Tegenwoordig zijn er namelijk ook elektrische vouwfietsen. Door de trapondersteuning is het een stuk aangenamer om langere afstanden te fietsen.

Doordat een vouwfiets zo compact is, is het makkelijker om hem op te bergen. Wanneer je even niet in de buurt bent zet je hem moeiteloos even in de caravan, tent of auto. Dit verkleint de kans op diefstal ten opzichte van normale fietsen.

Vele opties

Naast de keuze voor een elektrische of een gewone fiets zijn er nog vele opties. Vouwfietsen zijn te koop in verschillende kleuren, materialen en maten, de een nog kleiner dan de ander.

Ook het aantal versnellingen verschilt, bijvoorbeeld 3 of zelfs 6, zodat je in elke situatie het juiste verzet te pakken hebt. Voor extra comfort kan je kiezen voor een lage instap of trekwieltjes om de fiets eenvoudig te kunnen rollen. De prijs van een vouwfiets varieert tussen de 200 en 1500 euro, afhankelijk van de opties. 

Ervaar zelf de voordelen! Voor ons aanbod in vouwfietsen, klik hier.

Laat een opmerking achter