Klantenervaringen - Kiyoh 9,6 / Bol.com 8,0

Retourtermijn 30 dagen / 6 dagen per week gratis bezorging

Vragen? Neem contact op: info@doornbikes.nl

thuiswinkel waarborg
Lease nu een fiets dat kost bijna niets! Ontdek het nu bij Doornbikes!

Lease nu een fiets dat kost bijna niets

Doornbikes faciliteert vanaf 2 januari 2020 de nieuwste leaseregeling voor fietsers. Mooi dat de overheid deze regeling heeft toegestaan waardoor ook het snelle fietsen (tot 45 km/uur) bereikbaarder wordt dan ooit! Bovendien blijven we zo lekker met zijn allen in beweging en dat is gezond voor lijf en leden!

Of je nu een een gewone stadsfiets, e-bike, speed-pedelec, racefiets of mountainbike wilt kopen, alle fietsen vallen binnen de nieuwe leaseregeling die vanaf 1 januari 2020 is ingegaan.

Gewoon even een rekenvoorbeeld

Wanneer je bij een salaris van € 2.000,= een Speed Pedelec van € 4.500 wilt gaan leasen dan betaal je per maand ca. €100,= inclusief service en verzekering. De totale besparing na 36 maanden - ten opzichte van aanschaf privé - loopt op tot ruim € 1.100,= na 36 maanden. Na de looptijd van 36 maanden kan je de fiets tegen een bedrag van 15% van de oorspronkelijke cataloguswaarde - zo'n € 675,= - overnemen. En dan heb je nog steeds een hele aantrekkelijke fiets waar je nog jaren mee voorruit kunt.

Wil je berekenen wat de kosten c.q. besparing zijn wanneer je een fiets privé aanschaft versus een leaseregeling via je werkgever? Gebruik dan eens de volgende calculator: Fietslease Calculator

Alleen maar voordelen

Doornbikes levert Speed Pedelec's voor forenzen die op een comfortabele manier de woon-werkverkeer afstand willen overbruggen. We hebben informatie pakketten klaar liggen voor jou en je werkgever. Onbekend maakt onbemind! Voordat je een fiets gaat leasen is het belangrijk dat je het Doornbikes Fiets Lease informatiepakket digitaal ontvangt zodat je alle aspecten kunt doorlezen.

Wat zo fijn is aan de huidige nieuwe leaseregeling voor fietsers is dat er eigenlijk geen echte nadelen zijn! De werkgever hoeft in de dagen dat de werknemer met de fiets naar je werk komt geen kilometervergoeding meer uit te keren. In ruil daarvoor werkt je werkgever al snel mee met de leaseregeling. De fietslease wordt volledig verrekend met het loon dat je maandelijks ontvangt en dus zal je er niet zo heel veel van merken. Het voordeel is dat jij op een veilige en nieuwe fiets kan rijden waarbij tevens de verzekering en het onderhoud in het leasebedrag is meegenomen. Na de looptijd van 36 maanden kan jij de leasefiets voor een bedrag van ca. 15 tot 25 % van de oorspronkelijke aanschafprijs overnemen en dat is heel interessant. De fiets is dan nog maar 3 jaar oud en je kunt met deze fiets nog heel veel jaren voorruit of zelf nog goed verkopen.

Na 36 maanden kan je ook gewoon weer een nieuwe fiets aanschaffen en weer gaan leasen met als voordeel dat je weer een nieuwe fiets rijdt.

Wil je meer weten over speed pedelec's of gewoon fietsen in het algemeen? Kom dan eens op bezoek bij Doornbikes en dompel jezelf eens onder in alle mogelijkheden die er zijn. Wij verkopen vooraanstaande merken zoals BH Bikes, Corratec, Klever en KTM. Daarnaast verkopen wij alles van Garmin om het fietsen nog aantrekkelijker te maken.

Wacht niet te lang en ga je snel oriënteren op fiets leasen. Wil je een informatiepakket ontvangen over het leasen van speed pedelec's, e-bikes, racefietsen of mountainbikes? Stuur dan even een email naar info@doornbikes.nl en wij sturen het digitale pakket snel naar je toe. Wil je even bellen? Bel dan naar 0313 633110 en we leggen alles graag voor je uit.

Laat een opmerking achter