Wat verandert er bij Doornbikes vanaf 26 juni?
Mondkapjes zijn vanaf 26 juni niet meer verplicht en in winkels en showrooms mag u 1 klant per 5m2 ontvangen. Daarnaast is het voor tankstations weer mogelijk om tijdens de volledige openingstijden eten en drinken te verkopen en ook mogen klanten het ter plekke nuttigen. De versoepelingen die demissionair premier Rutte vrijdagavond 18 juni aankondigde, gaan verder dan de eerder aangekondigde stap vier van de routekaart.

Het einde aan de verplichting een mondkapje te dragen, gaat wel samen met het in achtnemen van de anderhalve meter afstand houden. In uw winkel of showroom is het dragen van mondkapjes dus niet meer nodig, ook niet achter de balie. Alleen in het openbaar vervoer of op andere plaatsen waar anderhalve meter afstand houden niet mogelijk is, blijft het dragen van een mondkapje verplicht. Voor contactberoepen is het een advies om een mondkapje te blijven dragen.

Vanaf 26 juni mag u 1 klant per 5m2 ontvangen in uw winkel of showroom waar dat nu nog per 10m2 geldt. Heeft u een horeca-voorziening? Dan mag deze weer volledig open, wel met inachtneming van de anderhalve meter, gezondheidscheck en placering. Als u een evenement wilt organiseren, dan mogen eendaagse evenementen weer. De vergunning plichtige evenementen mogen weer vanaf 30 juni. Meerdaagse evenementen mogen nog niet. De anderhalve meter-regel mag overigens worden losgelaten bij een evenement als alle klanten of gasten in de corona-app kunnen laten zien dat zij gevaccineerd of getest zijn.

Met betrekking tot de winkel houden wij ons aan de volgende richtlijnen:

PAKJES BRENGEN EN AFHALEN, DPD, HOMERR, UPS of Doornbikes.nl bestellingen

Graag eerst even aanbellen en voor de deur wachten dan komen wij er direct aan en kunnen wij het pakje in ontvangst nemen dan wel afgeven.

3D BODYSCAN t.b.v. fietsafstelling

3D Bodyscans worden uitgevoerd waarbij zich alleen diegene die zich laat meten in de meetruimte bevindt.

FIETSEN TESTEN

De testfietsen worden zoveel mogelijk buiten en op afstand afgesteld en overhandigd.