We hadden het al een beetje verwacht dat vanwege de strengere maatregelen de Doornbikes Open Dagen dit jaar niet door kunnen gaan.

Met betrekking tot de winkel houden wij ons aan de volgende richtlijnen:

WINKELBEZOEK

Uiteraard blijf je van harte welkom maar dan graag op afspraak, dan kunnen we jou alle aandacht geven. Bel gewoon even naar 0313 633 110 en dan reserveren wij tijd voor jou. Spontaan aan komen, geen probleem! Wel even aanbellen en buiten wachten zodat wij je op 1,5 meter afstand te woord kunnen staan. We willen voorkomen dat iedereen tegelijk komt, waardoor er teveel mensen buiten moeten wachten.

KLANTGESPREK

We hebben een ruime spreek/leestafel waardoor wij jou/jullie veilig te woord kunnen staan op 1,5 meter.

PAKJES BRENGEN EN AFHALEN, DPD, HOMERR, UPS of Doornbikes.nl bestellingen

Graag eerst even aanbellen en voor de deur wachten dan komen wij er direct aan en kunnen wij het pakje in ontvangst nemen dan wel afgeven.

AANBIEDEN VAN REPARATIES

De werkplaats is niet meer toegankelijk voor klanten. Bij het brengen of aanmelden van reparaties gelieve aan te bellen bij de hoofdingang. Bij elke fiets die wij in handen krijgen en weer teruggeven zullen wij de handvatten ontsmetten.

3D BODYSCAN

In onze 3D Bodyscan ruimte willen we alleen nog één persoon ontvangen op afspraak. Stel dat hij of zij nog iemand heeft meegenomen dan zal deze persoon in een andere ruimte even moeten wachten.

FIETSEN TESTEN

Je kunt bij ons uitgebreid fietsen blijven testen. Heb je interesse in zo'n test bel dan even dan kunnen wij een kennismaking inplannen en de fiets voor jou reserveren. De fiets zal zo veel mogelijk buiten worden afgesteld en overhandigd.