Doornbikes Fiets-Expo 2019

Doornbikes presenteert op deze dagen het bijzondere merk BH Bikes. BH Bikes is een Spaans fietsenmerk met een 110-jarige historie. BH Bikes staat voor degelijkheid, hoge kwaliteit, innovatie en prachtige vormgeving. BH Bikes is ook hofleverancier van de fietsen van de BMW-collectie.


BH Bikes heeft een uitgebreid assortiment niet elektrische fietsen maar ook elektrische fietsen. 
We willen jullie graag deze geweldige fietsen laten ervaren op deze dag! Daarom kunnen jullie op deze fiets-expo dagen alle fietsen uitgebreid testen op ons eigen afgebakende testterrein.
Gerrit de Vries, oud-wielrenner is vertegenwoordiger van het merk BH Bikes in Nederland en zal beide dagen aanwezig zijn. Hij kan veel vertellen over de achtergrond van dit geweldige merk. Gerrit heeft een 11-jarige prof- wielercarrière achter de rug en won in 1986 het wereldkampioenschap ploegentijdrit. Daarnaast heeft hij in de jaren '90, zes keer de Tour de France gefietst.
 
Maar Doornbikes doet meer en maakt ook speciale fietsen of bakfietsen. Ook dit kunnen jullie allemaal zien op deze dag!


We hopen met jullie op beide dagen nader kennis te kunnen maken en voor een hapje en een drankje zal worden gezorgd.
 
Hebben jullie in tussentijd vragen, wil je meer weten over een nieuwe fiets of heb je fietsproblemen? Bel dan naar 0313 633110 of stuur een mail naar info@doornbikes.nl .
 
Hartelijke groet namens het hele Doornbikes team!
 
Henk van Doorn