Doornbikes ontzorgt!

Doornbikes heeft ruime ervaring met alle soorten van mobiliteit en dus zijn wij voor velen al een vertrouwd adres. We weten als geen ander hoe je als particulier of instantie zoals bedrijven en gemeentes afhankelijk kunnen zijn van vervoermiddelen of transportmiddelen.

Onderhoud aan bijna alle fietsen en voertuigen!

Wil je onderhoud uit laten voeren aan je fiets neem dan contact met ons op en wacht niet te lang. Tijdig onderhoud is belangrijk en noodzakelijk om jouw fiets goed te laten rijden.

Haal- en brengkosten

Wij rekenen voor halen- en brengen € 75,00 per uur.

Onzekerheid over wat er precies moet gebeuren?

Geen nood - wij brengen desgewenst precies in kaart wat er precies moet gebeuren. Dan krijg je van ons een vrijblijvende prijsopgave en weet je precies waar je aan toe bent.

Wat is nu precies een servicebeurt?

Wanneer jouw vervoermiddel hier wordt gebracht dan zijn er een aantal belangrijke zaken die altijd worden gecontroleerd. Dat is het functioneren van de remmen, het functioneren van de aandrijving en versnelling en of alles nog goed vastzit. Met andere woorden - is alles voldoende om weer veilig de weg op te kunnen. Zijn er onderdelen versleten dan moeten deze worden vervangen door nieuw. Als het de nadrukkelijke wens is van jou als klant dan kunnen wij dit van te voren in kaart brengen zodat je precies weet waar je ongeveer aan toe bent.

Meerdere vervoersmiddelen door ons laten onderhouden?

Doornbikes onderhoud diverse vervoersmiddelen van bedrijven en gemeentes. Wij leveren hierin maatwerk en is afhnakelijk van de staat van de vervoersmiddelen. Wij kunnen ook interessante leasetarieven voorstellen waardoor het onderhoud en de verzekering volledig zijn uitbesteed. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar het inderhoud en kun je je volledig concentreren op de core-business.