Nederland is een echt fietsland. Per jaar fietst een Nederlander gemiddeld 1.018 kilometer. Wanneer het om die ritjes naar het werk gaat, pakken we vaak nét wat te snel de auto. Met een leasefiets wordt het nu makkelijker en gezonder om op het werk te komen. Bij Doornbikes kunt u nu ook privé een fiets leasen.  U staat nooit meer vast in de file én er zijn geen hoge aanschafkosten aan het leasen van een fiets verbonden. Bij Doornbikes lease je een fiets inclusief services als pechhulp en onderhoud & reparatie. Daarnaast ben je verzekerd tegen diefstal en schade én gaat de leasefiets gepaard met een ongevallen opzittende(n)verzekering inclusief een verhaalsrechtsbijstand verzekering.

Privé Lease van Doornbikes is voor iedereen van toepassing. Wij maken graag een passend voorstel voor jouw persoonlijke situatie. Ook als jouw persoonlijke situatie gedurende de looptijd verandert, maken wij graag een passend voorstel of kun je zelfs de fiets kosteloos inleveren.

Privé Lease van Doornbikes is inclusief de beste voorwaarden. Wil je meer informatie hebben of een passend voorstel voor jouw situatie, neem dan contact op met ons via telefoonnummer 0313 – 633 110 of vraag ons om u terug te bellen op een voor u passend tijdstip via: info@doornbikes.nl

Doornbikes werkt samen met Kompier Lease & Rent, een betrouwbare partner voor lease producten.

Voorwaarden bij het leasen van een fiets

  • Persoonlijk advies van een leasefiets specialist
  • Vast aantrekkelijk maandbedrag, dus geen grote investering
  • Transparante voorwaarden met passende looptijd
  • Inclusief verzekering met werelddekking, reparatie, onderhoud en pechhulp
  • Kosteloos opzegbaar bij scheiding, ontslag en overlijden
  • Eerste recht van koop

VRAAG EEN OFFERTE AAN