Metro 2

Duofietsen maakt gelukkig!

De duofiets is bijna niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld en wint steeds meer aan populariteit. Elektrische duofietsen zijn bedoeld voor diegene die niet meer zelfstandig kunnen fietsen en er toch op uit willen gaan. Op de duofiets kun je toch blijven bewegen met of zonder ondersteuning, met of zonder krachtsinspanning en dat is heel gezond! 

Doornbikes levert duofietsen van Huka, Van Raam en Pfau-Tec aan particulieren of rechtstreeks aan zorginstellingen. Wil je een duofiets aanschaffen? Vraag dan een PGB aan bij de gemeente waar je woont. Heb je vragen over het aanschaffen van een duofiets via jouw gemeente? Neem contact op met Doornbikes. Wij informeren je hoe je via het PGB traject in jouw gemeente een duofiets bij ons kunt kopen. Koop je een duofiets bij Doornbikes dan ben je verzekerd van een uitstekende pechhulp en service!

Over Doornbikes

Doornbikes is de E-Bike, Speed Pedelec en Driewielspecialist in Gelderland

Doornbikes levert maatwerk in duofietsen. Bij Doornbikes ben je aan het juiste adres om een duofiets uit te proberen. Wij maken tijd voor elke klant en nemen de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren.

Een duofiets is een heel aanschaf en wellicht kunt u een vergoeding krijgen via uw gemeente. Ook hierin kunnen wij u adviseren.

LEES MEER

Duofietsen zijn driewielers

Duofietsen zijn driewielers en worden meestal elektrisch ondersteunt. Dat biedt voor de berijders van duofietsen het meeste comfort. Diegene die meerijdt mag meetrappen maar het hoeft niet. Duofietsen hebben een voetenplank waarop de voeten kunnen rusten. Bij een duofiets kan de berijder actief meetrappen, passief meetrappen (geen kracht overdragen) of meerijden zonder te trappen.

Duofietsen kunnen met diverse accessoires worden uitgevoerd zoals stuurmoffen, rollatorhouders, opbergmanden of koffers. De lader van de duofiets kan desgewenst worden ingebouwd in de bagagekoffer.

Wil je een duofiets proberen?

Bel 0313 633 110 voor een afspraak om de duofiets te proberen. 

PLAN EEN AFSPRAAK