Wat is het beste voor jou en jouw Desiknio Mahle's X20 achternaaf- of de X35 achternaafmotor? 

 

Binnen de e-bikes van Desiknio staat een achternaaf voor een geavanceerd motorsysteem dat op ingewikkelde wijze is geïntegreerd in de naaf van het achterwiel. Dit baanbrekende systeem kanaliseert de elektrische energie naadloos rechtstreeks naar het stuur en biedt een genuanceerde en responsieve motorondersteuning die onafhankelijk werkt van de trapfrequentie van de rijder. Deze configuratie verbetert niet alleen de algehele efficiëntie van de e-bike, maar zorgt ook voor een soepele en dynamische rijervaring, in lijn met Desiknio’s toewijding aan innovatieve en hoogwaardige elektrische fietsen. 

2. Wat maakt het verschil tussen X20 en het X35-systeem? 

Het belangrijkste verschil tussen de X20 en de X35 is het koppel. De X20 biedt meer koppel en een hoger vermogensafgiftesysteem. Dit maakt hem perfect voor de lichtere stadsforensen, of de grindfietsen op het circuit die wat meer koppel nodig hebben om op gang te komen.

Wat betekent dit voor het X35-systeem? 

De X35 is nog steeds een fantastische, niet te onderschatten hub. Met een iets lager koppel kan het zorgen voor een soepelere startervaring, met een meer geleidelijke vermogensafgifte. Dit is een perfect systeem voor de Comfort frame e-bikes, maar ook voor de grotere frame e-bikes. De X35 past goed bij de 11s-versnellingen en werkt zelfs uitstekend met het Single Speed-systeem. 

Het selecteren van de juiste categorie e-bikes is uiteindelijk aan jou: of je nu iets met een hoger koppel wilt, iets lichters, of meer voor comfort en voor informele ritten kiest. Ook de prijs kan hierin een rol spelen.

Bezoek Doornbikes en boek een proefrit op een Desiknio met Mahle-systeem. Je weet dan pas wat bij jou gaat passen als je zelf de systemen gaat ervaren. Boek van daag nog jouw proefrit.