Wij houden jou zo lang mogelijk mobiel !

Wij houden jou zo lang mogelijk mobiel !

Aandachtig, Deskundig, Geïnteresseerd, Gezellig & Persoonlijk !

Aandachtig, Deskundig, Geïnteresseerd, Gezellig & Persoonlijk !

Klantenoordeel - Google 4,9 / Kiyoh 10

Klantenoordeel - Google 4,9 / Kiyoh 10

thuiswinkel waarborg
BH Bikes levert al jaren fietsen aan het automerk BMW.

De onlangs gepresenteerde BMW Active Hybrid E-Bike 2020 komt net als zijn voorganger met een Brose-aandrijving op de markt. De leverancier, die eigenlijk uit de auto-industrie komt, levert al sinds de jaren 60 aan BMW. De twee bedrijven begonnen in 2017 samen te werken in de e-bike-sector vanwege hun langdurige partnerschap.

Oorspronkelijk gebruikte BMW nog steeds Bosch-motoren in zijn eerste e-bikes. Volgens de auto- en fietsenfabrikant was de overstap naar Brose-aandrijvingen te danken aan het trillingsarme lopen en het natuurlijke rijgedrag met tegelijkertijd krachtige ondersteuning van de bestuurder. De huidige Brose Drive S Alu aandrijving heeft een maximum koppel van 90 Nm en 250 Watt. Uitgeschakeld en bij snelheden van meer dan 25 km / u is de Brose-aandrijving volledig ontkoppeld om de bestuurder te ontlasten van het gebrek aan trapweerstand.

Ook het rijgedrag moet bijzonder sportief zijn dankzij de Brose Drive S Alu-aandrijving. Verantwoordelijk hiervoor zijn de zeer gevoelige sensoren, die het aandrijfvermogen van de motor precies afstemmen op de prestatie van de bestuurder.

Volgens BMW wordt de 600 wattuur-accu geproduceerd door een gecertificeerde leverancier. Tijdens het gebruik bevindt hij zich volledig in de onderbuis van het frame, maar kan eenvoudig worden verwijderd om op te laden. BH Bikes is geheel verantwoordelijk voor het design en constructie van de fiets.

{"one"=>"{{ count }} opmerking", "other"=>"{{ count }} opmerkingen"}
Leys frans February 13, 2024

Waar kan ik mijn bmw e-bike laten herstellen
Woon in 8890 dadizele

33.01hs32r85d9d6bjmgt94paaq5k@mail5u.info March 28, 2024

laudantium maiores non quaerat qui fugit ut cumque asperiores quia temporibus exercitationem. qui dolor vel illum accusamus et ad est itaque quos ad non exercitationem ducimus deserunt eligendi ea nih

Laat een opmerking achter
x