Wie zijn wij?

Iedere dag de beste service en kwaliteit bieden aan onze klanten - daar zijn we elke dag mee bezig. Een jong groeiend bedrijf met veel kennis over aangepaste fietsen, cargo-bikes, e-bikes, mountainbikes, racefietsen en speed pedelecs.Waarom zijn we begonnen?

Mijn naam is Henk van Doorn. Het idee voor een eigen fietsenzaak is een aantal jaar geleden ontstaan. Ik ben zelf altijd met fietsen in de weer geweest. Als klein jochie fietste ik niet alleen naar school maar mijn familie deed ook altijd mee met de Arnhemse fietsvierdaagse. Elke route begon steevast op sportpark de Bakenberg en wij moesten dan altijd begin van de avond van Presikhaaf hier naar toe fietsen. Toen ik 14 was kocht ik van mijn krantengeld mijn eerste Union racefiets bij een fietsenzaak in Velp. Na 4 jaar was deze fiets te klein en kocht ik een Gazelle 66 cm Champion Mondial AB frame bij een fietsenzaak in Arnhem waarop alle onderdelen van de Union werden overgezet. Later ben ik met mijn vrouw op fietsvakanties geweest naar onder andere Portugal, Slowakije- en Engeland met een eigen gebouwde racetandem van het merk Cannondale. Met Doornbikes proberen wij op een andere wijze fietsen te verkopen, dagelijkse service te verlenen en mensen te laten ervaren wat fietsen vandaag de dag voor je kan betekenen en dat is pas echt leuk!

Wat bieden we jou als klant?

Fietsen is maatwerk en beleving - en dat loopt bij Doornbikes als een rode draad door de organisatie. Wij besteden meer dan gemiddelde aandacht aan het zitten op de fiets. We zijn SQLab Pro Store en hebben het zitcomfort tot een ware kunst verheven. Koop je bij ons een fiets dan krijg je een gratis zadelmeting zodat je géén zadelpijn hebt.

Doornbikes staat elke dag klaar voor fietsers. Heb je een probleem - sta je ergens met een lekke band of een ander probleem dan helpen we jou weer spoedig op weg.

Doornbikes staat voor kwaliteit - we doen liever iets goed en anders niet! Wij hebben naast particulieren ook gemeentes en bedrijven als klant.

Wil je proefrijden thuis of wil je met een speed-pedelec voelen hoe het is om van jouw huis naar je werk te fietsen? Doornbikes vult dit verder voor jou in - wij zetten de speed-pedelec bij je thuis neer zodat je zelf kunt beleven hoe het is om de woon-werk afstand te overbruggen.

Slimme mobiliteit, Beleving & Veilig bewegen!

Doornbikes ontzorgt op het gebied van mobiliteit en veilig bewegen! Beleving staat bij ons hoog in het vaandel - als de beleving niet overeenkomt met het verwachtingspatroon van de fietser dan klopt er iets niet. Daarom laten wij onze klanten erg veel fietsen en testen. Pas dan kom je er achter welke e-bike precies bij jou zal passen! Je vindt bij ons dus geen snelle verkooppraatjes.

Doornbikes besteedt veel aandacht aan het veilig bewegen tot op hoge leeftijd. Wij participeren dan ook in het programma Doortrappen als het gaat om 'Veilig Fietsen tot je 100ste!' We ondersteunen dit initiatief van harte en dragen bij aan het promoten van veilig en stabiel fietsen op een driewielfiets.

Doornbikes heeft ook naam en faam gemaakt in cargo bikes. Wij leveren matwerk-oplossingen voor particulieren en gemeentes op het gebied van afvalinzameling, groenvoorzieningen en nog veel meer. Wij werken samen met professionele partners waar wij werk kunnen uitbesteden.

Doornbikes heeft naast onze fysieke fietsenwinkel met werkplaats een eigen webwinkel waar je 24 uur per dag kunt shoppen. Hier tref je heel veel fietsen, fietsonderdelen en accessoires aan. Ben je op zoek naar een leuk geschenk? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Wil je iemand blij verrassen? Graag denken wij met je mee.

Wat doen we nog meer?

Doornbikes is leerbedrijf (Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).
Erkenning Leerbedrijf SBB Beeldmerk
We zijn regelmatig in gesprek met de omringende scholen die voorzien in beroepsopleidingen met betrekking tot het invullen van stageplaatsen en willen graag een rol vervullen in het vormgeven van toekomstige opleidingen op het gebied van mobiliteit.

Wees welkom aan de Uitmaat 25 te Giesbeek!