Wie zijn wij?

Doornbikes is opgericht door Henk van Doorn en ontstaan uit een passie voor fietsen en sport. Met een gepassioneerd team willen wij jou zo goed mogelijk op de fiets kunnen zetten.

Wij zijn geautoriseerd dealer van de populaire merken Popal, Burgers en Thompson. Popal heeft prachtige E-bikes en stadsfietsen met een uniek design tegen een aantrekkelijke prijs. Thompson kies je voor een sportieve fiets, mountainbike, racefiets of pedelec met bewezen kwaliteit. Sinds kort levert Doornbikes ook aangepaste fietsen van het merk Van Raam. In onze webshop een breed assortiment met alle denkbare fietsonderdelen en fietsaccessoires. Door de samenwerking met Garmin vind je bij ons al hun geavanceerde sport, fitness en outdoor artikelen.

Naast onze fysieke fietsenwinkel heeft Doornbikes een eigen webwinkel waar je 24 uur per dag kunt shoppen.

De nieuwe werkplaats is de plek waar wij klaar staan voor service en onderhoud. Wij doen ook storingsdiagnoses aan uw elektrische fiets zodat u precies weet waar u aan toe bent. We helpen je graag weer op weg!

Geschiedenis

Mijn naam is Henk van Doorn. Het idee voor een eigen fietsenzaak is een aantal jaar geleden ontstaan. Ik ben zelf altijd met fietsen in de weer geweest. Als klein jochie fietste ik niet alleen naar school maar mijn familie deed ook altijd mee met de Arnhemse fietsvierdaagse. Elke route begon steevast op sportpark de Bakenberg en wij moesten dan altijd begin van de avond van Presikhaaf hier naar toe fietsen. Toen ik 14 was kocht ik van mijn krantengeld mijn eerste Union racefiets bij een fietsenzaak in Velp. Na 4 jaar was deze fiets te klein en kocht ik een Gazelle 66 cm Champion Mondial AB frame bij een fietsenzaak in Arnhem waarop alle onderdelen van de Union werden overgezet. Later ben ik met mijn vrouw op fietsvakanties geweest naar onder andere Portugal, Slowakije- en Engeland met een eigen gebouwde racetandem van het merk Cannondale.