Wij houden jou zo lang mogelijk mobiel !

Wij houden jou zo lang mogelijk mobiel !

Aandachtig, Deskundig, Geïnteresseerd, Gezellig & Persoonlijk !

Aandachtig, Deskundig, Geïnteresseerd, Gezellig & Persoonlijk !

Klantenoordeel - Google 4,9 / Kiyoh 10

Klantenoordeel - Google 4,9 / Kiyoh 10

thuiswinkel waarborg
Klever Y GALA 45 - Wolf in Schaapskleren !

De Klever Y Gala 45 combineert comfort met snelheid en overtuigt met een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. De S-Pedelec in de test.

Zelfverzekerde kalmte met boost aan de achterkant - zo kan de Klever Y Gala 45 worden samengevat. Op het eerste gezicht verwacht niemand een S-Pedelec die met 45 km/u gemakkelijk mee kan in het verkeer. Rechte zitpositie, lage instap, 26 inch brede banden - dit alles spreekt meer voor een comfortabele after-work fiets. Maar als je het hoogste ondersteuningsniveau op de Cruiser activeert, kom je pas echt op gang.

Maar niet alleen de mogelijke snelheid maakt de Y Gala 45 tot een verrassing. De mix van een comfortabele zitpositie, wendbaarheid en solide wegligging maakt de gezellige Cologne uniek in zijn soort onder de S-Pedelecs. Het aanzienlijk verspringende stuur met ergonomische handgrepen, het comfortabele, vrij stevige zadel en de rechtopstaande zithouding zorgen voor zitcomfort. Tijdens het rijden komt het comfort van de brede 26-inch banden, die ook zorgen voor een goede wendbaarheid op het circuit. Ook de verende voorvork draagt ​​bij aan de geweldige wegligging.

De TDCM-motor met Biactron 2.0-opstelling ziet er iets trager uit dan de interne Klever-motor. In combinatie met de Sturmey Archer naafversnellingen krijgt hij de fiets nog steeds op gang. In het vlakke land is 45 km/u zonder noemenswaardige inspanning te halen.

Verhoogt de acceptatie:
In de Y Gala gebruikt Klever de middelgrote 850 Wh accu. Het zit laag in de instap en verhoogt het rijcomfort, terwijl het zwaartepunt van de fiets wordt verlaagd.

Klever Y Gala 45, S-Pedelec, Test, Kaufberatung

Het verlichtingssysteem is zeer helder, inclusief de grootlichtfunctie wordt de nacht dag. De indicator zorgt voor veilig afslaan zonder dat u uw hand van het stuur hoeft te halen. Leuke bijkomstigheid: het bochtenlicht vergroot de acceptatie op de weg. We hebben de indruk dat met name auto's de fiets meer zien als een volwaardig vervoermiddel.

We hadden graag een extra tassenbeugel op het bagagerek gewild.

Klever Y Gala 45 in de test, conclusie:
De Klever Y Gala is echt een wolf in schaapskleren - in de best mogelijke zin. Comfort ontmoet snelheid. Wij vinden het leuk!

Positief: rijcomfort, richtingaanwijzers, accuvarianten, aandrijving, remmen

Negatief: Geen tweede bagagebeugel op de drager

 

Bron: Radfahren.de 27 oktober 2022

Laat een opmerking achter
x