BOVAG Leasefiets

 

Fluitend voor een vast, laag bedrag per maand op de fiets naar je werk en meer, dat is BOVAG Leasefiets. Geniet ook van de maximale zekerheid en kom bij ons voor advies op maat.

Wil jij ook op de fiets naar je werk? Dat is een goede keuze! Fietsen is namelijk gezond voor je en je hebt minder last van files. Bovendien is fietsen met een fiets van de zaak nog interessanter geworden door de versimpelde fietsregeling die sinds 2020 van toepassing is. En het leuke is: een leasefiets mag je combineren met een auto van de zaak of met het openbaar vervoer. Voor een leasefiets betaal je een vast bijtellingspercentage van 7% voor het privégebruik. Deze methodiek kun je vergelijken met die van de auto van de zaak. Concreet betekent dit dat je al vanaf een paar euro bijtelling per maand naar je werk fietst én dat je jouw leasefiets ook voor privé-fietsritten mag gebruiken. Is je werkgever nog niet zover? Of krijg je een hogere kilometervergoeding dan de kostprijs van een leasefiets? Kies dan voor de BOVAG Leasefiets als private lease met dezelfde zekerheden als de fiets van de zaak. 

Voordelen van BOVAG Leasefiets:

  • Inruilmogelijkheid – je kunt je fiets inruilen en krijgt minimaal 25 euro terug voor jouw fiets.
  • Vast maandbedrag – geen verrassingen. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aan toe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en 36 maanden lang onderhoud.
  • Vrije fietskeuze – geen gedwongen keuzes. Wij helpen je bij het vinden van een passende fiets!
  • Omruilgarantie – Binnen 14 dagen of 150 km (wat eerst komt) kun je je fiets omruilen als blijkt dat deze toch niet bij jou past.
  • Kosteloos opzeggen – In geval van baanverlies, echtscheiding of overlijden kan het contract kosteloos worden opgezegd.

Lees meer over BOVAG Leasefiets