Oer-Nederlands fietsbedrijf.
Al bijna 50 jaar.

Vanuit Oldenzaal ontwikkelen en produceren we al bijna 50 jaar fietsen die het verschil maken in de wereld van de berijders.

Bij Huka staan wij bekend om onze service, Dutch Design en persoonlijke aandacht. Wij luisteren goed naar jouw wensen en behoeften en zorgen ervoor dat elke fiets op maat gemaakt wordt. Dankzij onze hoge kwaliteitseisen en aandacht voor detail, zijn onze fietsen een goede keuze als je op zoek bent naar ongelimiteerde mobiliteit.

Onbezorgd fietsen ondanks fysieke uitdagingen

Een ‘aangepaste fiets’ vinden we geen vriendelijke term voor de collectie aan fietsen die we in onze collectie voeren. We praten liever over een fiets die afgestemd is op jouw wensen en behoeften zodat je toch onbezorgd kunt fietsen ondanks de fysieke uitdagingen waarmee je te maken hebt. Onbezorgd en binnen de mogelijkheden die je hebt. Echter wordt de term ‘aangepaste fiets’ vaak gebruikt, vandaar dat we deze term benoemen.

Meer informatie over Huka

Waarom een aangepaste fiets van Huka?

Met brede collectie aan aangepaste fietsen van Huka is het voor bijna iedereen mogelijk om te kunnen fietsen. Vanuit Oldenzaal ontwikkelen en produceren we al meer dan 40 jaar aangepaste fietsen. De fietsen van Huka herken je aan het Dutch Design, kwaliteit, stabiliteit en functionaliteit. Daarnaast zijn er meer voordelen te benoemen:

  • Individuele aanpassingen in de vorm van maatwerk of (extra) accessoires zijn mogelijk bij iedere aangepaste fiets of ander vervoersmiddel dat we leveren.
  • De service rondom jouw Huka is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn. Ons team werkt met zichtbaar plezier samen aan (nieuwe) oplossingen. Daar gaan we elke dag voor. Onbeperkt.
  • Het fietsplezier staat voorop! Jouw Huka fiets gaat jarenlang mee. De garantietermijn van jouw Huka kan van 5 jaar worden verlengd naar 10 jaar.

Ga snel naar het Huka assortiment