Als een pelgrim naar Santiago (ES)!

Nico is heeft in juni dit jaar een geweldige fietstocht gemaakt naar Santiago. De camino maar dan op de fiets. Nico heeft in april 2020 een BH Bikes Atom City Pro gekocht met een accu van 720 Wh. De fiets is bij Doornbikes helemaal geprepareerd met Ortlieb achtertassen en een stuurtas. De banden hebben wij vervangen door Schwalbe Marathon Mondial banden speciaal voor lange fietstochten over verschillende soorten asfalt en gravel. Nico heeft het tot Fisterra gered en zijn fiets is later met de trein retour gekomen. Inmiddels heeft hij er meer dan 10.000 kilomter op zitten en geniet nog elke dag van zijn top-fiets!

Benieuwd naar Nico's ervaringen? Neem contact op met Doornbikes via 0313 633 110 of info@doornbikes.nl

Willie en zijn Huka Cortes!

Willie is spastisch geboren en woonde samen met zijn moeder in Westervoort. Zij overleed in 2013 en toen kwam Willie in een isolement. Ik kwam nergens meer en dan word je snel eenzaam en depressief. De revalidatie-arts vond een fiets veel te gevaarlijk en een scootmobiel, daar kon hij niets mee. Het gaspedal en de rem zaten te dicht bij elkaar. Zijn fysiotheapeut adviseerde hem een driewieler en via via kwam hij bij ons terecht. Wille heeft op vijf zaterdagen geoefend met zijn fysiotherapeut op het terrein van Doornbikes en nu kan hij fietsen! Sinds 1 september heeft hij al bijna 1200 km gefietst!Benieuwd naar Willie's ervaringen? Neem contact op met Doornbikes via 0313 633 110 of info@doornbikes.nl

Nicolien en haar BH Bikes Atom City Wave!

Nicolien is helemaal tevreden met haar nieuwe BH Bikes Atom City Wave. Deze fiets brengt haar veilig en snel van Giesbeek naar Oosterbeek. Je rijdt lekker langs alle files en blijft lekker in beweging! Ze heeft gekozen voor een veilige Abus Fietshelm en New Looxs Vigo tassen die makkelijk afneembar zijn via het Racktime systeem.

 

Benieuwd naar Nicolien's ervaringen? Neem contact op met Doornbikes via 0313 633 110 of info@doornbikes.nl

Marco en zijn GreenSpeed trike

Marco was eerst nog op zoek naar een sportieve e-bike maar koos uiteindelijk voor deze GreenSpeed trike die zowel met als zonder ondersteuning goed op snelheid te brengen is.


Het geheim van een goede trike? Stijf en licht geconstrueerd en comfortabel. Laat ze dit nu bij GreenSpeed heel goed voor elkaar hebben. Marco had nog wat wensen ten aanzien van een allround bagagedrager tas. Doornbikes vond uiteindelijk samen met Marco de oplossing. De Vaude eSilkroad Plus bagagedrager tas. Deze tas kun je eenvoudig er op en eraf halen middels het Uniklip systeem van Rixen& Haul. En laat die nu ook nog in een prachtige oranje kleur te verkrijgen zijn!

Benieuwd naar Marco's ervaringen? Neem contact op met Doornbikes via 0313 633 110 of info@doornbikes.nl


De Klever X Alpha rijdt heerlijk van Nijmegen naar Apeldoorn vice versa.

Jan heeft uiteindelijk gekozen voor de X Alpha om zijn woon-werkverkeer afstand te overbruggen. Een geweldige fiets die ook echt minimaal 45 km/h rijdt. Het alternatief voor Jan was een elektrische motorfiets met een vanafprijs van € 15.000,=. Ook wel leuk maar je bent niet in beweging en je kunt de accu niet makkelijk mee naar binnen nemen.

Winq-lezers testen de Klever x Alpha 45 - Winq.nl
De 1200 Wh accu heeft voldoende capaciteit om je van Nijmegen naar Apeldoorn te brengen - zelfs met tegenwind!