Cargo, wat betekent het eigenlijk?

Dat is eigenlijk heel simpel: vracht. Het zijn goederen - vaak voor commerciële doeleinden - die vervoerd worden van A naar B. Voorheen werd de term veel gebruikt bij het vervoer van goederen door treinen, vliegtuigen en schepen. Goederen worden traditioneel in stedelijke gebieden met auto of vrachtwagen. vervoerd. maar de wegen beginnen vol te lopen. Hierdoor veel files, stress en het kost ook heel veel geld. Er gaan discussies over nog meer asfalt organiseren? Of juist hiermee stoppen en het verkeer efficienter inrichten?

Het is tijd voor andere oplossingen en deze vind je bij Doornbikes. Wij hebben diverse cargo-oplossingen die het vervoer van A naar B veel veel leuker, efficiënter, gezonder en vooral veel goedkoper maken.

Cargofietsen ontlasten het verkeer en het milieu direct!

Naast de typische bakfietsen (2-wielig dan wel 3-wielig) die veel gebruikt worden door gezinnen voor het vervoer van honden en kinderen - bieden Cargofietsen hele goede mogelijkheden voor het vervoer van goederen.

Radkutsche musketier muskebox enviolo n380x

Terwijl typische bakfietsen gebruikt worden om kinderen naar school te brengen of eenvoudige boodschappen te doen, hebben cargobikes een professionele functie. Cargofietsen en cargotrailers zijn dé oplossing om goederen van A naar B te brengen, bij uitstek in stedelijk gebied. Ze brengen je snel van de ene kant van de stad naar de andere, zonder files. Een cargofiets kun je makkelijk stallen bij jou voor de deur en zijn erg wendbaar.
Cargofietsen kunnen met verschillende bakken worden geleverd - de mogelijkheden zijn eindeloos. Doornbikes vult alle wensen in zodat de cargofiets precies gaat doen waarvoor deze worden gekocht.

Cargotrailers de duurzame oplossing voor vervoer van goederen van A naar B!

De cargofiets kan worden uitgebreid met een cargotrailer. Deze worden voornamelijk gebruikt om goederen van A naar B te verplaatsen.

Ideaal als je veel spullen van A naar B wilt brengen - de cargotrailer is zeer goed te manouvreren - zelfs als deze afgekoppeld is. Na afkoppeling kan de trailer autonoom elektrische rijden en worden bediend vanaf de dissel.

Kopen, huren of leasen?

Doornbikes werkt samen met Lease a Bike, Leasefiets, Bovagleasefiets.nl, Friesland Lease en Kompier Lease en Rent. Wij kunnen maatwerk leveren en doen ook aan wagenpark beheer. Wil je de mogelijkheden eens bespreken? Neem dan contact met ons op via info@doornbikes.nl of 0313 633 110.

Vlootbeheer

Doornbikes kan je hele fietsvloot beheren inclusief het daarbij komende onderhoud. We willen graag ontzorgen en bieden diverse mogelijkheden aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@doornbikes.nl of 0313 633 110.

Doornbikes gaat verder!

Bij Doornbikes kun je de meest ideale cargofietsen of cargotrailers samenstellen. Je kunt ook voor andere vormen van vervoer bij ons terecht. Wij bieden ook diverse oplossingen aan voor mensen met een beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ben je aan het werk bij de UWV, een gemeente, een provincie, een instelling of een ander bedrijf die zich bezig houden met het vergroenen van intern transport of verduurzaming van het verkeer in de steden? Neem eens contact op met Henk van Doorn van Doornbikes om jouw specifieke situatie te bespreken.

Wij kunnen altijd demo's op locatie organiseren zodat wij in jouw specifieke geval het transport kunnen simuleren.

Nog niet zeker of de cargofietsen of -trailers voor jou de ultieme oplossing zijn? Je kunt ze eventueel huren voor een langere periode.

Doornbikes richt zich met de Cargo-oplossingen primair op de business to business markt. Wil je met ons nadenken over welke oplossing het beste in jouw situatie zal passen neem contact op via info@doornbikes.nl