Autobedrijf Scheers

Autobedrijf Scheers is in 1994 begonnen als eenmansbedrijf, opgericht door Bennie Scheers in het Gelderse Giesbeek. Autobedrijf Scheers maakt gebruik van leenfietsen van Doornbikes om de mobiliteit van haar klanten te maximaliseren!

Vergoeding » ErgoZorg HANDig

ErgoZorg HANDig

ErgoZorg HANDig is een praktijk voor ergotherapie. Ergotherapie kan je bijvoorbeeld helpen bij het overstappen van een tweewieler naar een driewieler. ErgoZorg HANDig kan de nodige ondersteuning bieden waardoor de overstap maar ook het fietsen zelf makkelijker gaat.

GSV '38

Doornbikes sponsort GSV '38 omdat zij 'Grenzeloos Mobiel' een warm hart toedragen. Doornbikes is een mobiliteitscentrum en creëert en levert oplossingen in tweewielers (kinderfietsen, hybride, gravel, mtb & race), bakfietsen, speed-pedelecs, driewielers, duofietsen en zorgmiddelen - al dan niet met elektrische ondersteuning. Onze missie is om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten fietsen.


Ridemeister

Ridemeister gelooft dat een fietsavontuur beter, gemakkelijker en gedenkwaardiger is als je het hebt met een lokale pro. Boek eenvoudig uw persoonlijke ridemeister voor uw ultieme fietservaring. Het zijn pro's, zeer bekwaam en vol inspiratie. Ze delen graag hun passie en knowhow met u om te garanderen dat u altijd de beste rit heeft; zowel op als naast de fiets. Onze ridemeisters bieden momenteel meer dan 30 regio's in 13 landen op de weg, gravel, mountainbike en strand. Boek nu eenvoudig je persoonlijke ridemeister om je avontuur te beginnen.


Driewielfietsenwijzer

Een onafhankelijk platform dat draait op vrijwillegers. De driewielfiets kan een oplossing zijn voor mensen die een minder goede balans hebben en daarom niet meer kunnen of durven fietsen op een fiets met twee wielen. Wilt u blijven bewegen, dan kunt u erover denken om in plaats van uw tweewieler een driewielfiets aan te schaffen.