Bereken je prijs met de Fietslease Calculator

Of je nu een een gewone stadsfiets, e-bike, speed-pedelec, racefiets of mountainbike wilt kopen, alle fietsen vallen binnen de nieuwe leaseregeling die vanaf 1 januari 2020 is ingegaan.

Waarom BOVAG Leasefiets?

Sinds 1 januari 2020 is het een stuk eenvoudiger om een fiets van de zaak te regelen. Vanaf nu lease je op dezelfde manier als een auto: met een vaste bijtelling. Die bijtelling is voor fietsen vastgesteld op 7%.

Dat betekent dat je al voor een paar euro per maand een (elektrische) fiets van de zaak kunt rijden en ook nog eens privé mag gebruiken! En dat met de voordelen van BOVAG leasefiets. 

Doornbikes levert fietsen voor forenzen die op een comfortabele manier de woon-werkverkeer afstand willen overbruggen. We hebben informatie pakketten klaar liggen voor jou en je werkgever. Onbekend maakt onbemind! Voordat je een fiets gaat leasen is het belangrijk dat je het Doornbikes Fiets Lease informatiepakket digitaal ontvangt zodat je alle aspecten kunt doorlezen.

Wat zo fijn is aan de huidige nieuwe leaseregeling voor fietsers is dat er eigenlijk geen echte nadelen zijn! De werkgever hoeft in de dagen dat de werknemer met de fiets naar je werk komt geen kilometervergoeding meer uit te keren. In ruil daarvoor werkt je werkgever al snel mee met de leaseregeling. De fietslease wordt volledig verrekend met het loon dat je maandelijks ontvangt en dus zal je er niet zo heel veel van merken. Het voordeel is dat jij op een veilige en nieuwe fiets kan rijden waarbij tevens de verzekering en het onderhoud in het leasebedrag is meegenomen. Na de looptijd van 36 maanden kan jij de leasefiets voor een bedrag van ca. 15 % van de oorspronkelijke aanschafprijs overnemen en dat is heel interessant. De fiets is dan nog maar 3 jaar oud en je kunt met deze fiets nog heel veel jaren voorruit of zelf nog goed verkopen.

Na 36 maanden kan je ook gewoon weer een nieuwe fiets aanschaffen en weer gaan leasen met als voordeel dat je weer een nieuwe fiets rijdt.

Wil je meer weten over speed pedelecs of gewoon fietsen in het algemeen? Kom dan eens op bezoek bij Doornbikes en dompel jezelf eens onder in alle mogelijkheden die er zijn. Wij verkopen vooraanstaande merken zoals BH Bikes, Klever, KTM, Marin Bikes en Simplon. Daarnaast verkopen wij alles van Garmin en bijzondere accessoires om het fietsen nog aantrekkelijker te maken.

Voordelen bij het leasen van een fiets

  • Persoonlijk advies van een leasefiets specialist
  • Vast aantrekkelijk maandbedrag, dus geen grote investering
  • Transparante voorwaarden met passende looptijd
  • Inclusief verzekering met werelddekking, reparatie, onderhoud en pechhulp
  • Kosteloos opzegbaar bij scheiding, ontslag en overlijden
  • Eerste recht van koop

Veelgestelde vragen

Wil je een informatiepakket ontvangen over het leasen van speed pedelecs, e-bikes, racefietsen of mountainbikes? Stuur dan even een email naar info@doornbikes.nl en wij sturen het digitale pakket snel naar je toe. Wil je even bellen? Bel dan naar 0313 633110 en we leggen alles graag voor je uit.