Stef Clement speciale gast op Muon-testevent bij Doornbikes

GIESBEEK – Doornbikes pakt flink uit. De Giesbeekse fietsenzaak start op vrijdag 3 en zaterdag 4 december officieel als dealer van e-bikemerk Muon en viert dat met twee testdagen. Niemand minder dan oud-wielerprof Stef Clement komt op vrijdag langs om de eerste testers wegwijs te maken op een Muon. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze bijzondere dag mee te beleven.

Muon is een nieuw, Nederlands e-bikemerk. Het kenmerkt zich door modellen met een bovengemiddeld sportief design. De elektrische fietsen beschikken daarnaast over allerlei innovatieve technologieën. “Het snelle, sportieve karakter van Muon spreekt mij al vanaf dag één aan. Net als de hoogwaardige afwerking. Die zorgt gewoonweg voor een zeer prettige rijervaring. Dat is precies de reden waarom ik vierkant achter Muon sta”, zegt oud-prof Stef Clement, die tegenwoordig steeds meer bekendheid als wielercommentator geniet.

Clement geeft extra cachet aan de start van de samenwerking tussen Muon en Doornbikes. Hij overhandigt namens Muon het officiële dealerschild aan ondernemer Henk van Doorn. Aansluitend ondersteunt hij klanten bij hun testritten. Daar waar mogelijk rijdt hij testrondjes mee. Muon is op beide dagen van 9.30 tot 17.00 uur aanwezig met zijn testvloot. Clement is op vrijdag 3 december tussen 9.30 en 11.30 uur van de partij. Behalve voor testers staat de succesvolle ex-renner klaar om een praatje met wielerfans aan te knopen.

Testen met erwtensoep
“Doornbikes zoekt altijd naar iets onderscheidends in een markt die tegenwoordig overspoeld wordt met fietsen. Muon is zoiets onderscheidends en past daarom heel goed in onze collectie. Het merk monteert op zijn elektrische fietsen bijvoorbeeld accu’s met een grotere capaciteit van meer dan 500 wattuur. Dat zorgt voor een grotere actieradius. Het komt er kortweg op neer dat Muon in de productontwikkeling verder gaat waar veel andere merken stoppen. Met zo’n merk gaan wij heel graag in zee”, zegt ondernemer Henk van Doorn van Doornbikes.

Doornbikes belooft er op beide dagen een fantastische happening van te maken. “We krijgen op vrijdag eerst een Muon-plakkaat. Pas daarna zijn we écht dealer. Vervolgens rollen we samen met Muon de rode loper uit voor mensen die een e-bike willen testen. Dat kan hier prima, onder andere over de dijk langs de prachtige Rhederlaag. We hebben voor en na het fietsten heerlijke koffies en bieden erwtensoep met broodjes aan. Dat Stef Clement, een bekend figuur, mee komt testen op vrijdagochtend maakt het helemaal speciaal. Iedereen die besluit een Muon aan te schaffen, bieden we gratis een 3D fietsergonomiemeting aan. Zo neem je altijd een goede houding op de fiets aan en voorkom je fysieke klachten.”